Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvordan velge kaffemaskin til kontoret

Hvordan velge kaffemaskin til kontoret

Du har lurt på om du skal unne arbeidsplassen din en kaffemaskin, og startet en prosess for å eventuelt skaffe det beste. Du har også kanskje lest innlegget vårt om hvorfor du burde investere i en kaffemaskin på kontoret. Forhåpentligvis er du overbevist, og nå har du kommet til neste steg. Hvordan velger man den beste kaffemaskinen for kontoret?

Det kan være litt utfordrende, men vi vil gjerne hjelpe deg i søken etter den perfekte kaffemaskinen. Denne guiden forteller om de fire mest populære ulike typene kaffemaskiner, og kanskje det blir enklere for deg å velge hvilken som er best for ditt kontor?

Filterkaffe

Det vanligste alternativet er filterkaffe. En kaffemaskin for filterkaffe er ypperlig for små bedrifter med få ansatte, og er enkel å bruke og installere. Kaffemaskiner for filterkaffe er de billigste kaffemaskinene.

Kaffeautomat

Dette passer bra for større kontorer med flere ansatte, da en kaffeautomat produserer kaffe umiddelbart, ved å trykke på en enkel knapp. Samtidig har man mange flere alternativer for hvilken kaffe en skulle ønske. En kaffeautomat kan også lage varm kakao eller varmt vann til te.

Bean-to-Cup maskin

Ønsker du en kopp kaffe laget av ferske kaffebønner, ved å kun trykke på en knapp? Da er Bean-to-Cup å anbefale. En slik maskin kan også lage andre drinker du ønsker, som en latte eller cappuccino. En Bean-to-Cup maskin er gjerne en av de dyreste maskinene, men det er på grunn av den høye kvaliteten og den gode smaken på kaffen den produserer.

Espresso kaffemaskin

Det siste populære alternativet er en espressomaskin. En espresso inneholder mest koffein, og er derfor servert i mindre doser. Disse kaffemaskinene finnes oftest på kafeer og restauranter, siden de kan lage flere kopper samtidig. Har bedriften en egen kantine, kan en espressomaskin være det som trengs.

Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste kaffemaskinen for bedriften din i Fredrikstad og hele Østfold, så ikke nøl med å kontakte oss!