Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hva bør en kaffemaskin på jobb koste?

Hva bør en kaffemaskin på jobb koste?

I rekken av innleggene om kaffe og kaffemaskin på arbeidsplassen, har vi snakket om hvorfor du burde investere i en kaffeautomat, og hvilken kaffemaskin som er best egnet for kontoret. Nå skal vi se på hva en kaffemaskin burde koste for bedriften din i Fredrikstad. Pris er jo et viktig aspekt for flere bedrifter som skal velge en kaffemaskin, men det er jo egentlig ikke snakk om en god kaffemaskin, men heller en god kaffeløsning.

Vi skal se på hva som inngår i prisen, og hva som påvirker den endelige kostnaden.

Hva er det som egentlig inngår i en kaffeløsning for bedriften?

En fullverdig kaffeløsning kan utgjøres av 4 hovedelementer:

  • Kjøp eller leie av kaffemaskin
  • Serviceavtale for kaffemaskinen
  • Ingredienser
  • Andre artikler

Kjøp eller leie av kaffemaskinen

Her er det mange kriterier, så prisen varierer stort. Maskinens kvalitet, serveringskapasiteten, hvor mange kaffemaskiner du egentlig skal ha, eller hvor mye du vil betale for et lekkert design. Kanskje du vil heller kjøpe en brukt maskin i stedet for ny? Dette påvirker også den endelige prisen.

Serviceavtale for kaffemaskinen

Du vil trenge en serviceavtale når du velger å kjøpe en maskin, da en kaffemaskin har slitedeler. Det burde også komme noen med jevne mellomrom for å sørge for at kaffemaskinen fungerer optimalt. En annen ting som også gjerne er inkludert i avtalen er telefonsupport.

Ingredienser

Hvor brukelig er kaffemaskinen uten ingredienser? Helt ubrukelig. Kaffemaskinen skal fylles med kaffe, så i den endelige prisen for kaffemaskinen må det beregnes med kaffebønner og eventuelt andre ingredienser. Hvis du er en erfaren kaffedrikker, så har du sannsynligvis en idé om hva kaffe kan koste, men prisen varierer ut fra kvaliteten du velger.

Andre forbruksvarer

Andre forbruksvarer har sjeldent mye å si i beregningen av endelig pris. Det er varer som kaffefiltre, pappkrus, rensemidler eller vannfilter. Antallet på disse varierer etter løsningen du velger. Det er jo noen kaffemaskiner som ikke trenger kaffefilter, og mange bedrifter har jo egne, ekte krus framfor pappkrus.

Kvalitet fremfor økonomi for bedrifter

Kaffeløsninger for bedrifter har enda ikke utgjort en stor prosentandel av bedriftenes utgifter, for det er naturlig med kvalitet fremfor økonomi for bedrifter. Har bedriften et stramt budsjett, finnes det også løsninger som kan gi en grei kvalitet, samtidig som løsningen er grei for budsjettet.

Vi kan her sitere John Ruskin (1819-1900):

«Hvis du betaler for mye, taper du litt penger – det er alt. Når du betaler for lite, taper du iblant alt, fordi tingen du kjøpte ikke var i stand til å gjøre det du betalte for.»

Teksten er oversatt fra engelsk.

Vi vil gjerne hjelpe deg med å velge den perfekte kaffemaskinen for din bedrift i Fredrikstad og Østfold, så ikke nøl med å kontakte oss!

Vi tilbyr også leasing av våre produkter, og finner sammen med deg den beste løsningen for din bedrift.