Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

5 gode grunner til å ha en kaffeautomat på jobben!

5 gode grunner til å ha en kaffeautomat på jobben!

En god kopp kaffe på morgenen er nærmest en nødvendighet for mange i Fredrikstad og Østfold. Da også den første kaffekoppen når de kommer på jobb. For mange arbeidstakere er kaffe på jobb nærmest en nødvendighet. For bedriften er kaffe også et godt middel for å drive salg. En kopp kaffe med en kunde gir kunden et inntrykk av at handelen er mer personlig.

Har du ikke kaffeautomat på jobb, men vurderer å investere i det? Det er mange kaffeautomater der ute, så man har mye å velge mellom hvis man først skal investere i en kaffeautomat. I tillegg er det mange faktorer å ta i betraktning; størrelse, hva slags kaffe som kan produseres. Noen er også opptatt av et godt utseende på automaten!

Trenger du å bli enda litt mer overbevist om at en kaffeautomat er en god investering? Les gjerne våre 5 gode grunner her:

1. Bedre produktivitet

Med en kaffeautomat så slipper de som jobber der å måtte dra ut for å kjøpe kaffe, som kan ta vekk en del tid fra arbeidsoppgavene. Ved å ha en kaffeautomat minsker det tiden som blir brukt for å kjøpe kaffe.

2. Det er mindre styr

Det er flere som ikke drar ut og kjøper kaffe, men heller har med seg hjemmefra. Noen lager også kaffe på jobb med en vanlig kaffetrakter. Med en kaffeautomat slipper man å måtte vaske opp kaffekanner hver dag og i tillegg slipper man at kaffen blir kald i kaffekanna.

3. Det er flere som kan bruke den

Ved å ha en kaffeautomat er det mer sannsynlig at flere av de som ikke drikker kaffe også bruker den. Det er ikke bare kaffe man kan lage med en kaffeautomat, man kan blant annet legge til varm sjokolade eller man kan bare ta varmt vann for de som ikke drikker kaffe og heller vil ha te eller lignende.

4. Kaffemaskiner kan tilpasses for alle

En kaffeautomat kan regulere hvor sterk blandingen av kaffen blir, så en som ikke liker veldig sterk kaffe kan velge en mildere kaffe, mens en som liker veldig sterk kaffe kan velge det, uten at begge to må lage sin egen kaffe. Det er jo så klart også mulig å designe og lagre sine egne drikker, på flere av våre kaffemaskiner.

5. Alltid tilgjengelig

Kaffen er alltid lett tilgjengelig uansett hvilken tid på døgnet det er. Bare ved å trykke på en knapp, har du fersk varm kaffe til en hver tid.

La oss hjelpe deg!

Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste kaffemaskinen for din arbeidsplass. Vi tilbyr kaffemaskiner som passer hvilken som helst arbeidsplass. Som vår Wittenborg 9100 kaffemaskin, Opera Touch (avbildet i toppen av innlegget), Krea Touch og mange fler!

Ta kontakt med oss for en hyggelig, uforpliktende kaffe-prat ved å trykke på telefonikonet til venstre på siden, eller ved å trykke her.