Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvorfor er vann viktig på jobb? HotCoffee AS

Hvorfor er vann viktig på jobb?

HotCoffee AS tilbyr god kaffe på arbeidsplassen, men vi tilbyr også gode løsninger for vann med våre vanndispensere. Vann er veldig viktig for å overleve, men hvilken påvirkning har vann på deg og jobben din?

Visste du at kroppsvekten din er omtrent 60% vann? Kroppen din bruker vann i alle celler, organer og vev for å regulere temperaturen og opprettholde andre kroppslige funksjoner. Kroppen din mister vann gjennom pust, svette og fordøyelse. Derfor er det viktig å rehydrere ved å drikke væske og spise mat som inneholder vann. Mengden vann du trenger avhenger av en rekke faktorer, som klimaet der du bor og oppholder deg i, mengden fysisk aktivitet, og om du har en sykdom eller andre helseproblemer.

Hvorfor drikke vann på jobb?

Drikkevann på arbeidsplassen er avgjørende for produktivitet. Hjernen vår består av 85% vann, og den er avhengig av en konstant tilførsel for å fungere ordentlig. En vannmangel på til og med 2% kan føre til at du mister fokus.

I tillegg til at dehydrering påvirker produktiviteten, kan det også føre til tretthet, dårlig fordøyelse og hodepine. Vann skyller ut giftstoffer, fremmer vekttap, øker energi, styrker immunforsvaret ditt, og det er mye billigere enn brus i drikkeautomaten.

Hvor mye vann trenger vi daglig?

Spørsmålet nå er hvor mye vann trenger voksne daglig? Institute of Medicine fastslo at et adekvat inntak (AI) for menn er omtrent 3 liter totalt av drikke om dagen. AI for kvinner er omtrent 2,2 liter totalt av drikke om dagen. Imidlertid varierer eksakt AI av hvor aktiv du er, klima og helsetilstand. Selv om det høres ut som mye å drikke, er det lett oppnåelig i løpet av en dag. Mayo Clinic foreslår at du drikker et glass vann eller annen kalorifri drikke til hvert måltid og mellom hvert måltid, og å drikke før, under og etter trening. Hvis du er i tvil, følg 8×8-regelen på et minimum; det vil si 8 glass 8 ganger om dagen.

Husk at hydrerte ansatte er glade ansatte og glade ansatte er produktive ansatte.

Har ikke arbeidsplassen egen vanndispenser?

Vi har nå kommet fram til at det er veldig viktig å få annen væske enn kaffe og brus i løpet av arbeidsdagen. Har ikke arbeidsplassen din en egen vanndispenser? Da er det på tide å endre det!

HotCoffee AS tilbyr deg gode vanndispensere, og leverer skreddersydde løsninger for drikke til bedrifter i Fredrikstad og Østfold. Kontakt oss i dag for å finne ut den beste løsningen til din bedrift eller arbeidsplass.