Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Fordeler med vanndispenser på kontoret

Fordeler med vanndispenser på kontoret

Det er mange arbeidsplasser hvor kontorarbeidere ikke er like bevisst på hvor ofte man burde ta drikkepauser. Heller ikke verdien av pauser med et glass vann for å fortsette å jobbe effektivt og holde seg motivert. Væskemangel kan også være en utfordring i et kontorlandskap med tørr luft som kan forårsake at konsentrasjonen svikter.

I en fysisk aktiv jobb er det enklere å kjenne behovet for en pause, da man blir fysisk sliten. I en stillesittende jobb kan det derimot bli litt vanskeligere å skjønne at man burde ta seg en pause. Man er ikke aktiv på samme måte når man sitter stille foran en data hele dagen.

Væskemangel ved stillesittende jobb

En stillesittende jobb krever at man er litt oppmerksom på hvilke behov kroppen har. Dette for å kunne fortsette å jobbe effektivt og holde motivasjonen oppe. Selv om arbeidsoppgavene er altoppslukende og spennende, så kan det være en utfordring at man sitter på samme sted foran en datamaskin 8 timer per dag. Om man har en vanndispenser i pauseområdet på kontoret, kan det hjelpe folk til å komme seg bort for pulten og datamaskinen i noen minutter. Dette bidrar også til mer effektivt arbeid.

Hvis vanndispenseren gir friskt og kaldt vann, har de ansatte en god grunn til å gå bort fra arbeidet med jevne mellomrom for å ta et glass vann. Et glass kaldt vann er gjerne oppkvikkende også, så det er en fin mulighet utover dagen når motivasjonen kanskje dabber litt av.

Vanndispenser med vannkjøler er en helsefremmende måte for å slukke tørsten

En ting er å hente vann fra springen på kjøkkenet, en annen ting er å kunne ta et glass eller en flaske under en dispenser og enkelt trykke på en knapp som vil gi forfriskende, kaldt vann.
Vi har alle et behov for væske, og selv om det er mange muligheter for å slukke tørsten (som kaffe eller brus), er vann desidert den beste og mest helsefremmende måten å fylle det behovet på.

Det er en selvfølge at arbeidsplassen skal være helsefremmende og ivareta de ansatte så godt som mulig. Da burde det også være en selvfølge å kunne tilby friskt vann. Å drikke vann er utrolig bra for helsa og gir mange fordeler. Men, vanlig vann kan også være litt… Kjedelig? Heldigvis finnes det løsninger på det også!

Flere vanndispensere fra HotCoffee AS tilbyr vanlig vann, kaldt vann og kullsyrevann. Man kan tilsette forskjellige frukter til vanlig vann, men det er kanskje mer fristende å legge til sitrusfrukter i kullsyrevann? I stedet for at de ansatte skal bruke mange kroner på å kjøpe Farris i butikken, kan de heller benytte muligheten til å lage sin egen vri på kullsyrevann.

Forfriskende pauser

Det er viktig at alle ansatte tar seg korte pauser med jevne mellomrom. Gjerne i et pauserom med en vanndispenser på kontoret, eller ved å ta med seg et glass eller en flaske med utendørs. Forfriskende kaldt vann borte fra pulten kan sikre at dine ansatte blir ivaretatt og får en bedre fysisk og psykisk helse. På denne måten hindrer du belastningsskader og sykmeldinger. Kontorarbeid gir en del utfordringer og det er viktig å ivareta helsa når man jobber på denne måten som når man har en fysisk jobb.

Beveg dere vekk fra arbeidsplassene deres, ta en tur bort til vanndispenseren og ta dere tid til å snakke litt sammen.

Skaff dere en vanndispenser fra HotCoffee AS i dag!

Hvorfor skal bedriften betale for å få vann levert i vanndunker, når dere kan benytte vanninntaket dere allerede har og få minst like bra kvalitet, om ikke enda bedre?

Kollegaene dine kan sløse bort mange timer hver måned på unødvendig bytte av vanndunker. Man kan dessverre også risikere skader av løftingen.

Nå kan dere slutte med all løftingen, stablingen og oppbevaringen av store, uhåndterlige vanndunker. Med en vanndispenser sparer dere tid og vil aldri gå tomme for friskt vann.

Ta kontakt med oss i dag, så ser vi sammen på hvilke løsninger som passer best for din bedrift!