Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvorfor burde dere ha en salgsautomat på jobb?

Hvorfor burde dere ha en salgsautomat på jobb?

Du har sikkert sett det, en stor maskin som gjerne står ved inngangen til et bygg – på kontorer, treningssentre og kjøpesentre. I den maskinen står det kanskje drikke, eller snacks? Kanskje det står andre produkter inne i automaten også?

Dette er en salgsautomat, og de blir stadig mer populære. Salgsautomatene gir forsyninger raskt og er tidseffektiv. I stedet for at ansatte skal bruke mye tid på å kjøpe inn forsyninger de trenger, kan de gå bort til salgsautomaten og hente det de skal ha på få minutter.

En salgsautomat er noe flere bedrifter burde vurdere å investere i.

Hvorfor burde dere ha en salgsautomat på jobb?

En salgsautomat kan være en kantine som er tilgjengelig hele tiden, når som helst. I stedet for at ansatte skal bruke lang tid på å reise i en butikk for å kjøpe mat, kan de heller bruke 5 minutter ved salgsautomaten på kontoret og betale en enkel sum for det de selv ønsker. En salgsautomat er flott når man ikke har en ordentlig kantine tilgjengelig og man vil ha forsyninger raskt og enkelt.

Salgsautomater kommer i forskjellige størrelser og er egnet til forskjellige behov. Noen salgsautomater kan levere forsyninger og produkter i de fleste størrelser, andre kan levere kun drikke, eller snacks og mat.

Mat og drikke er essensielt for et godt arbeidsmiljø, og når man har en salgsautomat med drikke og/eller mat, vil det gi et mye bedre miljø. Alt er som tidligere nevnt, veldig tilgjengelig, enkelt og billigere i lengden for ansatte.

Vi hjelper dere med den beste løsningen

HotCoffee AS leverer flere salgsautomater, og vi hjelper deg gjerne med å finne den salgsautomaten som passer best for deres bedrift. Vi kan sammen se på hvilke løsninger som er best for deres bedrift, og levere den optimale salgsautomaten til dere.

Våre salgsautomater er levert av Necta, og salgsautomatene kommer i flere størrelser. Mambo er den største, og rommer opp til 84 forskjellige produkter. Vår minste salgsautomat, MiniSnakky H.E. passer perfekt til mindre steder, med muligheten til å dispensere flasker, bokser, snacks og konditori for å tilfredsstille snacksbehovene deres.

Vi tilbyr også vanndispensere og kaffemaskiner, så ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi hjelper dere gjerne med de beste løsningene for deres bedrift.