Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kaffe til hunden din

Ensomt å drikke kaffe alene? Ta en kaffe med hunden!

Det finnes dyreelskere her i verden, også i mat- og drikkeindustrien. Det finnes allerede vin til katter, så matmor ikke må ta et glass alene. Det skulle bare mangle at matfar skulle få ta en kaffe med hunden sin. Takket være Agota Jakutyte kan dette blir mulig. Jakutyte har funnet opp kaffe for hunder, med navnet Rooffee.

Ja, navnet er helt forferdelig, vi vet det, alle vet det. Sjokkerende ligner det på «roofie», det allsidige navnet på rohypnol, også kjent som «date-rape» dopet. Det er muligens det verst tenkelige navnet. For å gå Jakutyte i forsvar, så er Rooffee sammensatt av ordene «root» og «coffee», og engelsk er ikke morsmålet hennes. Hun har uttalt at hun ikke visste hva «roofie» var. På kickstarteren for Rooffee har det blitt lagt ut en avstemming for et nytt navn.

Hva er Rooffee?

Rooffee, kaffen til hunder, inneholder faktisk ikke kaffe, fordi hunder ikke tåler kaffe. Det inneholder i stedet «en mengde urter og grønnsaker som løvetannrot, hagtorn, cikoria, burdock og gulrøtter» og er «ment å bli drukket av både kjæledyr og deres mennesker.» Men Rooffee er ment til å bli laget som kaffe. En ganske bisarre video fra Kickstarter-kampanjen viser at bryggen er laget med en fransk press med kokosnøttolje.

Dette er ikke Jakutytes første produktlinje; Hun er også eier av Shoo, produsent av naturlige sjampoer for hunder og mennesker.

Uansett er Rooffee også ment å hjelpe med vekttap, hvis det er noe du eller hunden din ville være interessert i. Jakutyte forteller at det gjør hunder «mindre sulten og mindre besatt av mat.» Det er kanskje det samme for mennesker?

Rooffee har enda ikke blitt solgt i butikker, da de ikke har fått nok finansiell støtte fra kickstarteren deres. Om så Rooffee faktisk en dag kan selges på markedet, kontakt veterinær før du legger noe til i dietten til bestevennen din.

Til tross for at kaffe er utrolig godt, kan det kanskje være en idé å ikke dele kaffe med hunden din.