Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vanndispenser på jobb

Hvorfor bør du investere i en vanndispenser på arbeidsplassen?

Til tross for at en vanndispenser kanskje er en liten investering for en arbeidsplass, har den store fordeler for både arbeidstakere og arbeidsplassen som en helhet. I dette blogginnlegget får du en innføring i noen av de mange fordelene.

Sunnere alternativ

Vann er essensielt for oss da det spiller en nøkkelrolle i mange kroppsfunksjoner. Det hjelper til med å regulere kroppstemperaturen, transportere næringsstoffer og avfall hydrere huden, opprettholde en sunn metabolisme, og unngå dehydrering. Vann er også viktig for å opprettholde sunn tarmfunksjon, og forebygge forstoppelse. Det kan også hjelpe med å kontrollere kroppsvekt ved å mette appetitten og redusere mengden kalorier du spiser.

En vanndispenser gir de ansatte er et sunnere alternativ til sukkerholdige drikker og kaffe.

Lettere nå dagsbehovet

Den er anbefalt å drikke minst 8 glass vann om dagen, men dette er varierende basert på aktivitetsnivå, klima og generell helse. Det er viktig å sørge for at arbeidstakere har tilgang til rent og friskt vann i løpet av arbeidsdagen. En vanndispenser på jobb kan gjøre det enklere å få i seg tilstrekkelig med vann.

Spar penger og miljø

Ved mangel på kjøkken kan en vanndispenser være kostnadseffektivt sammenlignet med å kjøpe vannflasker, eller andre drikker. Dette vil også være bærekraftig på sikt, ved at mengden avfall reduseres. Dette er en enkel, men effektiv måte å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Økt produktivitet og sosial sammenkomst

Hydrering har vist seg å øke konsentrasjon og energinivå, noe som kan bidra til økt produktivitet på jobb.

En vanndispenser kan bidra til å skape et mer samarbeidsorientert og sosial arbeidsmiljø. Arbeidstakere kan samles rundt dispenseren for en kort prat eller en pause, noe som bidra til økt samarbeid og kommunikasjon.

For å konkludere kan en vanndispenser på jobb bidra til en sunnere, mer bærekraftig og produktiv arbeidsplass med økt samarbeid og sosial interaksjon. Kanskje det er på tide å investere i en vanndispenser for arbeidsplassen din?

Vi har et bredt utvalg av vanndispensere, med kaldt og varmt vann, samt kullsyrevann.
Se utvalget vårt her.