Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift.

 (+47) 905 22 392 /  post@hotcoffee.no

Skriv til oss

  • Ved å trykke "Send" samtykker du til at vi kontakter deg for å svare på henvendelsen din. Vi tar ditt personvern på alvor og vil aldri dele dine opplysninger med tredjepart eller bruke det til markedsføring. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Rent vann

Rent vann: en nøkkel til produktivitet og velvære på jobben

I den travle hverdagen på jobben er det lett å glemme og drikke nok vann. Men visste du at dehydrering kan ha en betydelig negativ effekt på produktivitet, konsentrasjon og humør? En av de mest fundamentale, men ofte oversette, komponentene i et sunt arbeidsmiljø er tilgang til rent drikkevann!

Studier har vist at mild dehydrering kan føre til:

  • Redusert kognitiv funksjon: tregere tenking, vanskeligere med å lære og huske informasjon og dårlige problemløsningsevne.
  • Tretthet og lav energi: dehydrering kan føre til at du føler deg sliten og uopplagt, noe som gjør det vanskeligere å fokusere og holde deg motivert.
  • Hodepine og irritabilitet: dehydrering er en vanlig årsak til hodepine, og kan også gjøre deg mer irritabel og stresset.

Dermed kan vi se at det å tilby rent og kaldt vann lett tilgjengelig på arbeidsplassen kan være en god investering i både ansattes velvære og bedriftens produktivitet.

Praktiske tiltak for å sikre tilgang til rent vann på arbeidsplassen:

  • Innstaller vannnkjølere og vannfiltre på strategiske steder i arbeidsmiljøet for å sikre lett tilgjengelighet av friskt, filtrert vann.
  • Oppmuntre til regelmessig vanninntak ved å distribuere gjenbrukbare vannflasker til alle ansatte.
  • Sørge for at alle ansatte får informasjon om at det finnes rent vann. Oppmuntre de gjerne til å bruke de flittig.
  • Oppmuntre de ansatte til å ta vannpauser med kollegaer, slik at det blir sosialt og helsefremmende samtidig.

Ved å investere i tilgangen til rent vann, investrer bedrifter ikke bare i helsen til ansatte, men også i den overordnede produktiviteten og effektiviteten til hele teamet. Dette er en enkel, men kraftfull måte å bygge et sterkere, sunnere arbeidsmiljø!

Ønsker du å tilby dine ansatte rent og kaldt vann for en bedre arbeidshverdag? Kontakt oss i dag!